Winkelwagen
Artikelen: 0  Totaalprijs: € 0,00

Veilig betalen

BatterijTotaal.nl maakt gebruik van beveiligde SSL verbindingen (https://) waardoor alle betalingen veilig worden verwerkt.
Het is belangrijk om te weten dat al uw gegevens via een beveiligde SSL verbinding (Secure Connection) verstuurd worden. U herkent een beveiligde verbinding aan het SSL slotje in de webbrowser. Met de SSL (Secure Socket Layer) verbinding beveiligen wij uw persoonlijke gegevens tegen misbruik van derden. Waar u op BatterijTotaal.nl gegevens invoert, wordt gebruikt gemaakt van deze SSL verbinding. De SSL beveiliging is een standaard en veel gebruikte procedure op websites wereldwijd.


U kunt bij BatterijTotaal.nl op de volgende manieren betalen:

Via iDeal (Internetbankieren). 
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Via creditcard (Visa, MasterCard). 
U kunt uw creditcardgegevens - via onze beveiligde SSL procedure - veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Indien u kiest voor één van bovenstaande online betaalmethode, is bij een succesvolle verwerking uw betaling direct bij ons binnen en kunnen wij de bestelling meteen in behandeling nemen.


Veilig betalen
De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door BatterijTotaal.nl worden gelezen of anderszins worden achterhaald.
Uw betaling gaat dus buiten de website van BatterijTotaal.nl om.


buckarooOnze servicepartner Buckaroo
Wanneer u kiest voor een iDeal of creditcard betaalwijze wordt uw computer via een beveiligde SSL verbinding naar de Payment Provider Buckaroo geleid. Dit houdt in dat uw gegevens gecodeerd verstuurd worden. Op dat moment wordt u doorgeschakeld van de website van BatterijTotaal.nl naar het betalingssysteem van Buckaroo. Zodra Buckaroo uw betaling ontvangen heeft, krijgen wij een akkoord binnen en zullen wij de bestelling verwerken.