Retouren

Annuleren, retour sturen en/of omwisselen:

Wij verzenden dagelijks producten. Mocht u uw bestelling willen annuleren dan kan het zijn dat uw bestelling al verzonden is.

Als u verkeerde batterijen heeft besteld kunnen wij die soms gratis omruilen. Neemt u daarvoor even contact met ons op.

Als u verkeerde hoortoestelbatterijen besteld heeft dan kunnen wij die meestal gratis omruilen voor een ander type of merk. Neemt u daarvoor even contact met ons op.

Als u uw bestelling wilt annuleren of niet helemaal tevreden bent met uw aankoop of uw bestelling voldoet niet aan de gestelde eisen, dan kunt u kunt u uw producten altijd retour zenden, geen probleem! 
Wij houden ons daarbij aan de wettelijk gestelde voorwaarden en de voorwaarden van Webshopkeurmerk waarbij wij zijn aangesloten.

Bij ons heeft u niet 14 dagen maar 30 dagen (herroepingsrecht) de tijd om te bepalen of u het product wilt houden of uw bestelling wilt annuleren en retour wilt zenden. Na ontvangt van uw bestelling heeft u 30 dagen de gelegenheid de aankoop te ontbinden, te annuleren of zonder uitleg uw aankoop aan ons retour te sturen.

BatterijTotaal.nl accepteert de retouren, mits deze binnen 30 dagen zijn teruggestuurd nadat u ze heeft ontvangen en zijn vergezeld van een kopie-factuur of kopie-pakbon. Elk product dient in oorspronkelijke, onbeschadigde staat en met geleverde toebehoren te verkeren. Wij kunnen geen facturen crediteren van geopende, gebruikte en/of beschadigde artikelen.

Als u binnen 14 dagen (of binnen 30 dagen) uw aankoop retour stuurt dan zullen wij binnen 14 dagen na ontvangst van uw bericht van uw retourzending het volledige aankoopbedrag vergoeden en terugstorten (via iDeal) op uw bankrekening. De verzendkosten van het retour sturen naar ons bedrijf zijn voor uw eigen rekening tenzij uw bericht van annulering (binnen 24 uur) en de snelle verzending naar u, elkaar gekruist hebben.

(wij verzenden gratis binnen Nederland v.w.b. brievenbus zendingen en pakketten. Voor Europa berekenen wij een bijdrage van 2,95 euro in de verzendkosten v.w.b. brievenbus zendingen en pakketten binnen Europa)

Vermeld u aub even in uw email het order/factuurnummer of voegt u even een kopie van de pakbon of factuur bij als u iets wilt terugsturen met daarbij een vermelding van de betaalde verzendkosten zodat wij direct tot het terugstorten van uw aankoopbedrag kunnen overgaan.

U krijgt altijd uw geld terug. Wij werken niet met tegoedbonnen.

Garantie:
Als u aankoop na 30 dagen of langer niet aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet dan kunt u het product ook terugsturen. Na 30 dagen dient u eerst een e-mail te sturen met uw klacht o.v.v. het ordernummer / factuurnummer.

De meeste producten hebben 1, 2 of zelfs 3 jaar (fabrieks) garantie! 
U heeft grote kans dat uw product GRATIS vervangen wordt binnen de garantie termijn.

Hoortoestelbatterijen worden tot aan de houdbaarheidsdatum GRATIS vervangen als deze niet goed zijn.

U kunt uw product(en) retour sturen voorzien van uw aankoop factuur of begeleidend schrijven naar:

BatterijTotaal.nl
Jacob van Akenstraat 81
3067 JP Rotterdam

Heeft u nog vragen stelt u ze dan gerust!