Levertijden

Als u de bestelling voor 17:00 uur op werkdagen hebt geplaatst en betaald met iDEAL of creditcard, zal de bestelling binnen 48 uur worden verwerkt. Als de betaling is afgerond ontvangt u automatisch een orderbevestiging met een factuur in de bijlage via e-mail. Tevens ontvangt u een verzendbevestiging via e-mail als de bestelling is verzonden. 

Niet thuis (bij het afleveren van pakkettten)
Als u niet thuis bent bij aflevering, wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden door PostNL. Mist u ook deze aflevering, dan kunt u de bestelling ophalen op het postkantoor bij u in de buurt. U ontvangt altijd een briefje in uw brievenbus als PostNL geweest is.

Levering bij meerdere artikelen
Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van de hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. 

Vertraging verzending 
In uw account kunt u zien of de bestelling verzonden is of nog wordt verwerkt. 
Als de bestelling in uw account de status ‘verzonden’ heeft maar u heeft deze nog niet ontvangen, kunt u het beste nog een paar werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling.